ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τρόποι Πληρωμής.

Ο πελάτης επιλέγει, κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας του, τον τρόπο πληρωμής.
Προβλέπονται τρόποι πληρωμής ως εξής:

Εντός Ελλάδας:

  • με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Visa, Master Card)
  • ή χρεωστικής κάρτας (Maestro, Visa Electron)
  • με έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας μας
  • μέσω PayPal
  • με αντικαταβολή

Εκτός Ελλάδας:

  • με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Visa, Master Card)
  • ή χρεωστικής κάρτας (Maestro, Visa Electron)
  • με έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας μας
  • μέσω PayPal

Στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, με τη λήψη της παραγγελίας σας διενεργείται, σε ασφαλές περιβάλλον ευθύνης της Τράπεζας Πειραιώς (www.piraeusbank.gr), ένας καθορισμένος προέλεγχος της πιστωτικής σας κάρτας προκειμένου να διαπιστώσουμε ότι υπάρχει επαρκές υπόλοιπο. Τα προϊόντα δεν αποστέλλονται πριν το πέρας αυτού του προελέγχου. Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει επιπλέον στοιχεία πιστοποίησης του κατόχου της κάρτας. Εάν τυχόν η χρεωστική ή η πιστωτική κάρτα σας δεν γίνει αποδεκτή, θα ενημερωθείτε σχετικά προκειμένου να επικοινωνήσετε με την Τράπεζά σας και η παραγγελία θα ακυρωθεί.
Η κάρτα σας θα χρεωθεί με την αποστολή των προϊόντων.

Ειδικά στην περίπτωση πληρωμής με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό: αφού λάβετε την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας του προϊόντος και την ημερομηνία δυνατότητας αποστολής του από την Εταιρεία μας, η αποστολή θα πραγματοποιείται αφού στείλετε με e-mail ή φαξ το αποδεικτικό κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας στο λογαριασμό της Εταιρείας μας, που τηρείται στις παρακάτω τράπεζες, εντός 5 ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός λογαριασμού: 6749-138469-533
IBAN: GR6001717490006749138469533

Τράπεζα: ALPHA BANK
IBAN: GR8101401200120002320002283

Τράπεζα: EUROBANK
IBAN: GR6402602440000180200652448

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ
IBAN: GR3201101620000016200479703

Μέχρι τότε το προϊόν εντάσσεται στην παραγγελία σας και παραμένει δεσμευμένο. Σε περίπτωση παρέλευσης της προθεσμίας αυτής, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.
Σε περίπτωση που κατά λάθος προβείτε σε εκπρόθεσμη καταβολή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία μας.

Ο πελάτης λαμβάνει την εξοφλητική απόδειξη κατά την παράδοση της παραγγελίας του.

Πρωτόκολλο Ασφάλειας SSL

H Ιστοσελίδα orsalia-parthenis.gr χρησιμοποιεί πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές πληροφορίες, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει σχετικά με τους ως άνω όρους, εφαρμοστέο δίκαιο είναι το ελληνικό και αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας στην Ελλάδα.

Η αγορά των προϊόντων της Εταιρείας μας μέσω της Ιστοσελίδας μας, προϋποθέτει την εκ μέρους σας πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων πώλησης.

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
Newsletter popup EL
Newsletter popup EL
ΕΣΠΑ Banner